V&V Traduceri

TEL/FAX:

t:+40/746.629.000
   +40/728.941.990
f:+40/21/3145534

ADRESĂ:

Str. Ion Câmpineanu, nr. 26, bloc 8, sc. B, ap. 44, interfon 44c, sector 1, Bucureşti

PRETURI
TRADUCERI

Puteți obține simplu și rapid o estimare de preț.

Se negociază în funcție de volum, domeniu termene de predare

DESPRE
V&V TRADUCERI
cele mai înalte
standarde

pentru aceasta urmăm
același proces
de calitate, special dezvoltat
CINE SUNTEM?

De-a lungul celor È™ase ani, V&V Traduceri a realizat servicii de traducere È™i corectura de text nu doar pentru mari companii, ci È™i pentru birouri de avocatură, firme de contabilitate, agenÈ›ii de publicitate, companii de asigurări, galerii de artă, distribuitori de produse de înfrumuseÈ›are, persoane fizice È™i mici întreprinzători.

CE NE PROPUNEM?

Obiectivul nostru este acela de a-i înmâna clientului o traducere clară È™i exactă a documentului original, iar pentru aceasta urmăm acelaÈ™i proces de calitate, special dezvoltat, indiferent de proiectul la care lucrăm.

 

Toate traducerile noastre se înmânează într-un format identic cu formatul documentului original. Acest serviciu este oferit fară niciun cost suplimentar, deoarece considerăm că o traducere care nu respectă formatul original poate fi considerată confuză È™i inexactă.

CE NE RECOMANDA?

Principalul nostru scop este acela de a ne mulÈ›umi clienÈ›ii. Cea mai mare satisfacÈ›ie a unei munci bine realizate este faptul că, indiferent unde ne-am muta, clienÈ›ii noÈ™tri revin mereu. Printre cele mai importante proiecte se numără cel de îmbunătățire a imaginii românilor din Spania, proiect iniÈ›iat de Guvernul României, în care V&V Traduceri a fost subcontractat de firma Saatchi&Saatchi. În cadrul acestui proiect am însoÈ›it în Spania ambasadorii de imagine ai României: Oana Pellea, numeroÈ™i ziariÈ™ti etc. Am organizat o întâlnire între ziariÈ™tii spanioli È™i oameni de afaceri spanioli ce îÈ™i desfășoara activitatea în România.

 

Un alt proiect important este cel pe care l-am avut cu mai multe televiziuni din Spania care au realizat, cu ajutorul nostru, mai multe emisiuni despre România È™i fondurile europene, pre È™i post aderare. Un exemplu în acest sens este Canal Sur din Andalucia.

Politica cookie-urilor | Politica de confidențialitate
TEL/FAX:

t:+40/746.629.000
   +40/728.941.990
f:+40/21/3145534

ADRESĂ:

Bdul Regina Elisabeta, nr.23, ap.7, et.1, sector 5

ss
Loading...