V&V Traduceri

TEL/FAX:

t:+40/746.629.000
   +40/728.941.990
f:+40/21/3145534

ADRESĂ:

Str. Ion Câmpineanu, nr. 26, bloc 8, sc. B, ap. 44, interfon 44c, sector 1, Bucureşti

PRETURI
TRADUCERI

Puteți obține simplu și rapid o estimare de preț.

Se negociază în funcție de volum, domeniu termene de predare

DESPRE
V&V TRADUCERI
cele mai înalte
standarde

pentru aceasta urmăm
același proces
de calitate, special dezvoltat
CINE SUNTEM?

De-a lungul celor șase ani, V&V Traduceri a realizat servicii de traducere și corectura de text nu doar pentru mari companii, ci și pentru birouri de avocatură, firme de contabilitate, agenții de publicitate, companii de asigurări, galerii de artă, distribuitori de produse de înfrumusețare, persoane fizice și mici întreprinzători.

CE NE PROPUNEM?

Obiectivul nostru este acela de a-i înmâna clientului o traducere clară și exactă a documentului original, iar pentru aceasta urmăm același proces de calitate, special dezvoltat, indiferent de proiectul la care lucrăm.

 

Toate traducerile noastre se înmânează într-un format identic cu formatul documentului original. Acest serviciu este oferit fară niciun cost suplimentar, deoarece considerăm că o traducere care nu respectă formatul original poate fi considerată confuză și inexactă.

CE NE RECOMANDA?

Principalul nostru scop este acela de a ne mulțumi clienții. Cea mai mare satisfacție a unei munci bine realizate este faptul că, indiferent unde ne-am muta, clienții noștri revin mereu. Printre cele mai importante proiecte se numără cel de îmbunătățire a imaginii românilor din Spania, proiect inițiat de Guvernul României, în care V&V Traduceri a fost subcontractat de firma Saatchi&Saatchi. În cadrul acestui proiect am însoțit în Spania ambasadorii de imagine ai României: Oana Pellea, numeroși ziariști etc. Am organizat o întâlnire între ziariștii spanioli și oameni de afaceri spanioli ce își desfășoara activitatea în România.

 

Un alt proiect important este cel pe care l-am avut cu mai multe televiziuni din Spania care au realizat, cu ajutorul nostru, mai multe emisiuni despre România și fondurile europene, pre și post aderare. Un exemplu în acest sens este Canal Sur din Andalucia.

Politica cookie-urilor | Politica de confidențialitate
TEL/FAX:

t:+40/746.629.000
   +40/728.941.990
f:+40/21/3145534

ADRESĂ:

Bdul Regina Elisabeta, nr.23, ap.7, et.1, sector 5

ss
Loading...