V&V Traduceri

TEL/FAX:

t:+40/746.629.000
   +40/728.941.990
f:+40/21/3145534

ADRESĂ:

Bdul Regina Elisabeta, nr.23, ap.7, et.1, sector 5

PRETURI
TRADUCERI

Puteți obține simplu și rapid o estimare de preț.

Se negociază în funcție de volum, domeniu termene de predare

SERVICII
PROFESIONALE
organizÄm conferinÅ£e, asiguram
suport tehnic
Åi traducere

traducerile de film sunt un punct
FORTE

Åtim ce valoare are traducerea unui document important Åi de aceea luÄm foarte în serios angajamentul nostru faÅ£Ä de fiecare client, garantÄm respectarea termenului de predare Åi asigurÄm confidenÅ£ialitatea tuturor documentelor pe care ni le trimiteÅ£i la tradus, respectând cele mai înalte standarde.

TRADUCERI SCRISE...

Oferim traduceri în orice combinaÅ£ie de limbi, indiferent de domeniul de specialitate: de la traduceri generale, la traduceri tehnice, traduceri autorizate de Ministerul de JustiÅ£ie, traduceri de site-uri, dar Åi traduceri de film, special concepute pentru subtitrare sau dublaj.

TRADUCERI SIMULTANE Å?I CONSECUTIVE...

De asemenea, oferim serviciul de interpretare consecutivÄ, simultanÄ, în BucureÅti sau în principalele oraÅe din România. DacÄ ne este solicitat, putem asigura Åi suportul tehnic - cabine, microfoane etc - Åi ne putem ocupa de întregul proces de organizare a conferinÅ£elor, nu doar de punerea la dispoziÅ£ie a traducÄtorilor.

 

Avem o vastÄ experienÅ£Ä în ceea ce priveÅte onorarea unor proiecte urgente, cu termene de predare foarte strânse.

TRADUCERI DE FILM PENTRU SUBTITRARE Å?I DUBLAJ

Traducerile de film sunt un punct forte - contÄm pe colaborarea unor traducÄtori ce au mai bine de 10 ani de experienÅ£Ä. Printre principalii noÅtri clienÅ£i se numÄrÄ televiziunea PRO TV, din România, dar Åi televiziuni din Anglia sau Case de ProducÅ£ie din Spania Åi din Italia.

TEL/FAX:

t:+40/746.629.000
   +40/728.941.990
f:+40/21/3145534

ADRESĂ:

Bdul Regina Elisabeta, nr.23, ap.7, et.1, sector 5

ss
Loading...