V&V Traduceri

TEL/FAX:

t:+40/746.629.000
   +40/728.941.990
f:+40/21/3145534

ADRESĂ:

Bdul Regina Elisabeta, nr.23, ap.7, et.1, sector 5

PRETURI
TRADUCERI

Puteți obține simplu și rapid o estimare de preț.

Se negociază în funcție de volum, domeniu termene de predare

DESPRE
V&V TRADUCERI
cele mai înalte
standarde

pentru aceasta urmÄm
acelaÅi proces
de calitate, special dezvoltat
CINE SUNTEM?

De-a lungul celor Åase ani, V&V Traduceri a realizat servicii de traducere Åi corectura de text nu doar pentru mari companii, ci Åi pentru birouri de avocaturÄ, firme de contabilitate, agenÅ£ii de publicitate, companii de asigurÄri, galerii de artÄ, distribuitori de produse de înfrumuseÅ£are, persoane fizice Åi mici întreprinzÄtori.

CE NE PROPUNEM?

Obiectivul nostru este acela de a-i înmâna clientului o traducere clarÄ Åi exactÄ a documentului original, iar pentru aceasta urmÄm acelaÅi proces de calitate, special dezvoltat, indiferent de proiectul la care lucrÄm.

 

Toate traducerile noastre se înmâneazÄ într-un format identic cu formatul documentului original. Acest serviciu este oferit farÄ niciun cost suplimentar, deoarece considerÄm cÄ o traducere care nu respectÄ formatul original poate fi consideratÄ confuzÄ Åi inexactÄ.

CE NE RECOMANDA?

Principalul nostru scop este acela de a ne mulÅ£umi clienÅ£ii. Cea mai mare satisfacÅ£ie a unei munci bine realizate este faptul cÄ, indiferent unde ne-am muta, clienÅ£ii noÅtri revin mereu. Printre cele mai importante proiecte se numÄrÄ cel de îmbunÄtÄÅ£ire a imaginii românilor din Spania, proiect iniÅ£iat de Guvernul României, în care V&V Traduceri a fost subcontractat de firma Saatchi&Saatchi. În cadrul acestui proiect am însoÅ£it în Spania ambasadorii de imagine ai României: Oana Pellea, numeroÅi ziariÅti etc. Am organizat o întâlnire între ziariÅtii spanioli Åi oameni de afaceri spanioli ce îÅi desfÄÅoara activitatea în România.

 

Un alt proiect important este cel pe care l-am avut cu mai multe televiziuni din Spania care au realizat, cu ajutorul nostru, mai multe emisiuni despre România Åi fondurile europene, pre Åi post aderare. Un exemplu în acest sens este Canal Sur din Andalucia.

TEL/FAX:

t:+40/746.629.000
   +40/728.941.990
f:+40/21/3145534

ADRESĂ:

Bdul Regina Elisabeta, nr.23, ap.7, et.1, sector 5

ss
Loading...